Nelly.com

Nell.com on kukaties yksi verkon tunnetuimmista muotikaupoista, jonka valikoimista löydät merkkivaatteita joka lähtöön. Valikoimissa on muun muassa sellaisia tuotemerkkejä kuin Converse, Mango, Ralph Lauren ja Cheap Monday. Merkkejä on yli 300, joten tunnetut nimet eivät suinkaan lopu tähän.

Hintataso Nellyssä on kohdillaan, sillä suurten varastojen ja laaja-alaisesti toimivan verkkokaupan ansiosta kaikki asiakkaat saavat varmasti rahoilleen vastinetta. Valikoimasta löydät niin rantavaatteet, farkut, topit, mekot kuin bikinit ja alusasutkin. Aina sesonkien jälkeen löydät runsaasti tuotteita alennuksessa. Alennusmyynnit kannattaa aina katsoa läpi, sillä parhaimmillaan saatat saada tuhansia tuotteita jopa 40 prosentin alennuksella.

Huomaa: Yli 50 euron tilaukset toimitetaan ilmaiseksi. Toimitusaika tavallisesti noin 2-5 arkipäivää.

Nelly.com -verkkokauppa toimii Suomessa siten, että sinun ei tarvitse maksaa tilauksistasi tullimaksua. Voit maksaa tilauksesi yleisimmillä luottokorteilla, postiennakolla, laskulla tai osamaksulla. Nellyssä on käytössä myös oma rahayksikkö, NLY eli Nelly-raha, jolla voit tilata tuotteita, jos NLY-varasi riittävät koko tilauksen kattamiseen.

Vuodesta 2004 toiminut Nelly on yksi varmimmista verkkoshoppailijan valinnoista. Luotettava, nopea ja ehdottoman edullinen – Nelly.com on Suomessakin suuressa suosiossa!

Tutustu ja tilaa: Nelly.com