Juhlamekot netistä – edulliset mekot kaikkiin tilaisuuksiin

Naisten asusteista eniten mielenkiintoa niin naisten kuin miestenkin piirissä herättävät tietysti juhlamekot. Erilaisia juhlamekkoja on olemassa satoja erilaisia aina eri väreistä erilaisiin leikkauksiin ja erilaisille vartaloille. On juhlavasta cocktail-mekosta aina avarampiin ja kesäisempiin mekkoihin. Materiaaleista löytyy kaikkea aina polyesteristä ja puuvillasta pitsikoristeltuun nyloniin, viskoosiin ja elastaaniin. Olivatpa tarpeesi ja mieltymyksesi millaiset hyvänsä, me kerromme miten tilaat juhlamekot netistä edullisesti ja turvallisesti!

Suositeltu verkkokauppaTuotteistaSiirry ostoksille!
Spartoo LogoLaaja valikoima muotivaatteita, kenkiä & laukkuja.

Edulliset hinnat!
Siirry Spartoo.fi:hin >>
Bianco LogoLaadukkaat kengät miehille ja naisille.Siirry Bianco.fi:hin >>
EMP LogoRokahtavampaan tyyliin.Siirry EMP.fi:hin >>
Love of Brands LogoMerkkituotteet edullisesti.Siirry Love Of Brandsiin >>
Her Secret LogoSeksikästä puettavaa suomalaisille naisille.Siirry HerSecret.fi:hin >>

Bubbleroom

Bubbleroomista saat trendikkäät uutuudet, kimaltelevat bilemekot ja elegantit iltapuvut. Kaikki mekot on jaoteltu kätevästi kategorioihin aina maksimekoista midimekkoihin ja arkityylisemmistä perusmekoista cocktailmekkoihin ja office wear -toimistopukeutumiseen.

Hintatasoltaan Bubbleroom on edullinen. Verkkokaupan valikoimissa on tuhansia tuotteita, joista jokainen löytää varmasti omat suosikkinsa. Katso päivän mekkotarjous klikkaamalla banneria yllä!

Nelly.com

Nelly on yksi netin parhaista juhlamekkojen verkkokaupoista. Valikoimissa on satoja eri mekkoja aina one shoulder -mekoista cut out, pikkumusta- ja seksikkäisiin bandeaumekkoihin. Toimitusaika kaikissa tuotteissa on vaivaiset 2-5 arkipäivää.

Boozt.com

Boozt on mekkoshoppailijan seuraava kohde! Jo muutamassa minuutissa löydät kymmenittäin hyviä vaihtoehtoja, sillä valikoimissa on yhteensä yli 1500 erilaista mekkoa. Juhlamekkojakin on jo lähes 500. Voit hyvin valikoida tuotteita brändien, kokojen tai vaikka hinnan mukaan. Kaikissa yli 49 euron tilauksissa sekä toimitus että palautus ovat ilmaisia.

Thebos.fi

Thebos myy asusteita laidasta laitaan. Verkkokaupan mekkovalikoima on hieman yllä mainittuja kauppoja rajatumpi, mutta sitäkin viettelevämpi. Hinnat ovat todella edulliset.

Juhlamekot soveltuvat erinomaisesti kaikkeen aina valmistujaisista ja pikkujouluista häihin ja syntymäpäiväbileisiin. Pidemmillä mekoilla voit osallistua myös virallisempiin iltajuhliin ja cocktailmekoilla voit viettää jopa baari-iltaa.

Tilaaminen netistä on helppoa, vaivatonta ja nopeaa. Valikoimat verkossa ovat paljon laajemmat kuin perinteisissä kivijalkamyymälöissä – ja säästät aikaa, kun sinun ei tarvitse pyöriä kaupungilla juosten kaupasta toiseen. Netissä hinnat ovat usein erittäin kilpailukykyisiä ja tuotteet toimitetaan nopeasti mihin päin Suomea tahansa.